- Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Η αποστολή πραγματοποιείται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS ή με Ταχυµεταφορές ΕΛΤΑ (πρώην υπηρεσία Πόρτα - Πόρτα) ή με το ταχυδρομείο. Το κόστος της ACS με αντικαταβολή είναι 5 ευρώ και με το ταχυδρομείο 5 ευρώ.

  • Οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας με εταιρία ταχυμεταφορών είναι από 1 έως 3 εργάσιμες μέρες, ενώ με το ταχυδρομείο από 4 έως 5 εργάσιμες μέρες. 
  • Τα προϊόντα που αποστέλλονται με το ταχυδρομείο, παραλαμβάνονται από το ταχυδρομείο μαζί με την Αστυνομική σας Ταυτότητα, ενώ οι εταιρίες ταχυμεταφορών μεταφέρουν την παραγγελία στο χώρο που δηλώσατε.
  • Οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες ( απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα κ.λ.π) και τον εκάστοτε φόρτο εργασίας της μεταφορικής που επιλέξατε. Η επιχείρηση μας είναι υπεύθυνη να αποστείλει τα προϊόντα στον χρόνο που ορίστηκε ενώ για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων στον καταναλωτή η μεταφορική εταιρία.
  • Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.

 

- Αποστολή στην Κύπρο.

Η αποστολή πραγματοποιείται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS κάθε Τρίτη με πλωτό μέσω και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5-7 εργάσιμες μέρες. Η παρακολούθηση των αποστολών γίνεται με ηλεκτρονική ιχνηλάτηση σε όλα τα στάδια διακίνησης των αποστολών.

Για Κύπρο ισχύει μόνο η μέθοδος πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Έξοδα αποστολής 

Έως 1 κιλό  8 ευρώ
Έως 2 κιλά  9 ευρώ
Έως 3 κιλά 10 ευρώ
Έως 4 κιλά 11,50 ευρώ
Έως 5 κιλά 12,60 ευρώ

 * Ο μέσος όρος των προϊόντων δεν ξεπερνάει τα 2 κιλά.

Joomla SEF URLs by Artio